Borg har hittat tillbaka spelglädjen: "Det är jäkligt kul att spela hockey igen"

Forwarden Sebastian Borg är redo inför mötet mot Halmstad.

delningar

Vikings fortsätter trumma på i Vårettan Södra. Laget har på fyra matcher inkasserat idel vinster och kommer till onsdagens hemmamatch mot seriejumbon Halmstad Hammers i bra form.

Sedan Nicklas Vikström och Johnny Ågren tog över rodret har spelarna bjudit på ett och ett annat leende ute på isen och när Alex Ek kunde bekosta sig lite dans i senaste hemmamatchen mot HC Dalen, går det näst intill att ta på den goda stämningen som råder i Nybro Vikings.

En annan som njuter av tillvaron just nu är forwarden Sebastian Borg.

– Jag har hittat spelglädjen igen. Tyvärr var det segt och tufft mentalt för mig innan jul men sedan förändringen skedde har jag själv lyft mig både mentalt och tycker det är roligt att komma ner till hallen och spela hockey igen, så det är jäkligt skoj, säger Borg och fortsätter.

– Sedan är det som du säger, hela laget har höjt sig och vi har jätteroligt ute på isen.

Seriejumbon Halmstad Hammers kommer till Liljas Arena under onsdagskvällen för att stångas om tre poäng. Borg och co är redo inför onsdagsbataljen.

– Det ska bli kul. Vi har spelat bra den senaste tiden så det ska bli en rolig utmaning, säger forwarden Sebastian Borg och fortsätter.

– Vi måste fortsätta spela vårt spel helt enkelt och gå ut och ha kul. Det är de hockey handlar om, att ha roligt.

Första anhalten blir Halmstad innan det vankas derby på fredag. Hur viktig är onsdagens match för att komma rätt till Kalmarmatchen?

– Alla matcher i den här serien är väldigt viktiga men vi tar en match i taget. Vinner vi matche mot Halmstad så kommer vi in till derbyt med bra självförtroende, avslutar Sebastian.

24Nybro liverapporterar från matchen mot Halmstad. Liven börjar cirka 18.50.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar