Laddar

Bildextra: Bo-Krister underhöll på Jutegården

Bo-Krister kom och underhöll på Jutegården till allas förtjusning. Bertil Ganeholt och Kenneth Bohamn var två herrar som var extra nöjda - de hade precis lärt känna varandra.

delningar

Lite drygt 80 personer hade tagit sig till Jutegården för att ta del av Bo-Kristers sång och underhållning. När dessa gick ifrån Jutegården lär ingen varit besviken. Bo-Krister höll igång publiken ordentligt på ett fräckt men ödmjukt sätt och rev av den ena sången efter den andra.

– Det är roligt att det är så mycket folk och Bo-Krister har vi aldrig haft här tidigare, säger Elin Ingvarsson, aktivitetsledare på Jutegården.

Två personer som var extra nöjda var Bertil Ganeholt och Kenneth Bohman. De satt precis framme vid scen och njöt av tillställningen.

– Det känns så härligt att få sitta här och höra en riktigt dov mansröst. Ljuvlig musik med roliga inslag. Han är en go gubbe att lyssna på, sa Kenneth Bohman och Bertil Ganeholt fyllde i:

– Dessutom har vi lärt känna varandra idag. Kenneth och jag. Vi har hunnit avhandla mycket innan föreställningen drog igång, sa Ganeholt.

För de båda herrarna har Jutegården kommit att bli en viktig del i deras liv. Det här här de träffar vänner och bekanta – samtidigt som de knyter nya kontakter.

– Min fru gick bort för en tid sedan och hit kommer man och tänker på lite annat och umgås med andra i samma situation, säger Bertil Ganeholt som var glad över att han knytit bekantskap med Kenneth.

 

Bertil Ganeholt (vänster) och Kenneth Bohman har stiftat bekantskap under eftermiddagen.

 

Bo-Krister underhöll.

 

Lite drygt 80 personer lyssnade på när Bo-Krister sjöng och underhöll.

 

De frivilliga serverade kaffe och sålde lotter. Här ses Barbro Ståhl, Solveigh Roskvist och May Aro tillsammans med Mona Gustavsson, Leif Gustavsson och Kristin Eriksson.