Laddar

Betygen: Kalmar FF vann målkalaset mot Sirius

Målfyrverkeri på Guldfågeln Arena när Kalmar FF besegrade IK Sirius. Så bra var samtliga KFF-spelare.

delningar

Lucas Hägg-Johansson 4

Jesper Arvidssons 2–1- reducering från långt håll var en liten tavla. Inte lika mycket att göra åt 4–2-målet. Hade ett par bra räddningar.

Emin Nouri 6

Följde vid flera tillfällen med upp i anfallen i första halvlek. Inlägget som Viktor Elm skallade in var frukten av en sådan offensiv raid. Hade bra koll på sin kant.

Mikael Dyrestam 6

Fick ta ett större ansvar efter att Elm klev ut i paus. Stod för en perfekt brytning i andra när Sirius tryckte på för 4–3.

Viktor Elm (ut 45) 7

Var överlägsen i luften, både i defensiven och offensiven. Nickade läckert in 2–0 och visar fin målform. Var planens gigant men lämnade i halvtid med en smärtande häl.

Stefan Larsson 4

Hade det jobbigt mot duktige Sam Lundholm i första halvlek som gång på gång klev förbi. Flyttade in i mitten efter paus och spelade upp sig.

Jonathan Ring 7

Fysiken är tillbaka och yttermittfältaren stortrivdes med den böljande matchbilden. Var fantasifull, initiativrik och skapade mängder med chanser för sina medspelare.

Romario 6

Dirigenten var tillbaka efter avstängning och jobbade bra i båda riktningarna. Inga poäng på pappret men är den självklara motorn på mitten.

Herman Hallberg 6

Vann tillsammans med kollegan Romario mängder med bollar på mittplan. Visade stort lugn med bollen och satte, lite turligt, 3–1 från distans.

Melker Hallberg 5

Klev långt in i mitten av banan när KFF anföll vilket ledde till svårigheter för Sirius-försvararna. Löpningarna lämnade dock Stefan Larsson ensam de gångerna spelet vände.

Papa Diouf (ut 74) 6

Gav KFF en drömstart när han dundrade in 1–0 efter bara sju minuters spel. Har hittat rollen som spjutspets och kommer göra fler mål framöver.

Erton Fejzullahu (ut 74) 7

Magisk framnickning till Dioufs 1–0. Premiärmålade i KFF-tröjan när han skarvade in 4–1-målet. Är med sin styrka och bolltrygghet oerhört viktig i uppspelsfasen. Samarbetet med Diouf ser allt bättre ut.

Viktor Agardius (in 45) 6

Kom in med uppgiften att stänga till vänsterkanten och lyckades med sitt uppdrag. Två fina assist till Herman Hallberg och Erton Fejzullahu.

Harmeet Singh (in 74)

Spelade för kort tid för att betygsättas.

Romario Marques Rodrigues (in 74)

Spelade för kort tid för att betygsättas.

 

Betygsskala: 1 – Usel 2 – Dålig 3 – Icke godkänd 4 – Godkänd 5 – Bra 6 – Mycket bra 7 – Lysande 8 – Världsklass

Relaterade artiklar