Laddar

Backen återvänder till Soft Center Arena: ”Blir speciellt”

Tidig toppmatch i säsongsinledningen av Hockeyettan när Nybro Vikings åker ner till Blekinge för match mot Kallinge/Ronneby.

delningar

Det blev några minuter för Vikings backen Linus Olsson i hemmapremiären mot Tyringe. Den 26-åriga Tingsrydssonen som har stoppats från spel sedan han åtdrog sig en lättare hjärnskakning är tillbaka på isen på allvar när Nybro gästar Olssons gamla lag Kallinge/Ronneby. 

– Det är positiva tankar inför matchen, både i laget och för egen del. Jag har varit skadad så det blir min första riktiga match, säger Linus Olsson. 

Med två segrar av två möjliga i bagaget åker serieledarna från Nybro ner till Blekinge för tredje raka.

– Vi har startat säsongen bra med två segrar, dock är det mycket kvar att spela om så det gäller att fortsätta trampa på, säger backen.

Säsongen 2012/2013 tillhörde han just Kallinge/Ronneby och trots att många har lämnat laget sedan dess kommer det bli ett speciellt möte enligt Olsson.

– Det är inte många som är kvar sedan jag var där sist. Det är väl Sebastian Magnusson och Andreas Nordfelt men det ska bli kul att möta Kallinge trots det. Vi har alltid tuffa matcher mot dem med mycket fart och fläkt, så det ska bli roligt, säger Linus.

Tidig toppmatch väntar på söndag – hur går tankarna? – Vi går för vinst. Det gör vi alltid. Vi har fått en bra start och det gäller att hålla i, avslutar Linus.

Relaterade artiklar