Arrangörerna laddar upp inför vårens tjejkväll: "Trivsamt i Nybro när vi gör saker tillsammans"

Populära tjejkvällen närmar sig – då väntas tusentals kvinnor inta Nybro centrum.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Tidningen NybroExtra arrangerar tillsammans med företagen i Nybro årligen tjejkväll i Nybro och den 4 april är det dags igen när den elfte upplagan tar vid.

– Det är trivsamt i Nybro när vi gör saker tillsammans och tjejkvällen har varit ett lyckat koncept med god stämning, säger Loa Arvidsson som driver tidningen NybroExtra.

I flera år i rad har Nybro centrum fyllts med tusentals köpglada kvinnor under tjejkvällen och flera butiker brukar ställa upp och bjuda på en hel del godbitar.

– Vi har ju det traditionella där vi bjuder 1 000 goodiebags med massor av grejer till de som köper något i Nybrobutikerna under kvällen. Sedan brukar butikerna själva ha lite överraskningar, säger Loa och fortsätter.

– Vi har i år planerat med en hel del underhållning som kommer att ske på flera olika ställen i centrum samtidigt som restaurangerna ställer upp och bjuder på lite tjejmenyer.

Under tjejkvällen håller butikerna i centrum extraöppet mellan 18.00 till 21.00. Sedan håller butiker och företag öppet där det bjuds på happenings, provsmakningar, tävlingar och fina erbjudanden till tjejer i alla åldrar.

– Vi tycker det är en bra grej för handeln i Nybro. Kvinnorna ställer upp och det brukar komma folk utifrån. Det är tacksamt när alla väljer att ställa upp och göra något bra av det, avslutar Loa.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar