Laddar

Arrangörerna laddar upp inför vårens tjejkväll: "Trivsamt i Nybro när vi gör saker tillsammans"

Populära tjejkvällen närmar sig – då väntas tusentals kvinnor inta Nybro centrum.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Tidningen NybroExtra arrangerar tillsammans med företagen i Nybro årligen tjejkväll i Nybro och den 4 april är det dags igen när den elfte upplagan tar vid.

– Det är trivsamt i Nybro när vi gör saker tillsammans och tjejkvällen har varit ett lyckat koncept med god stämning, säger Loa Arvidsson som driver tidningen NybroExtra.

I flera år i rad har Nybro centrum fyllts med tusentals köpglada kvinnor under tjejkvällen och flera butiker brukar ställa upp och bjuda på en hel del godbitar.

– Vi har ju det traditionella där vi bjuder 1 000 goodiebags med massor av grejer till de som köper något i Nybrobutikerna under kvällen. Sedan brukar butikerna själva ha lite överraskningar, säger Loa och fortsätter.

– Vi har i år planerat med en hel del underhållning som kommer att ske på flera olika ställen i centrum samtidigt som restaurangerna ställer upp och bjuder på lite tjejmenyer.

Under tjejkvällen håller butikerna i centrum extraöppet mellan 18.00 till 21.00. Sedan håller butiker och företag öppet där det bjuds på happenings, provsmakningar, tävlingar och fina erbjudanden till tjejer i alla åldrar.

– Vi tycker det är en bra grej för handeln i Nybro. Kvinnorna ställer upp och det brukar komma folk utifrån. Det är tacksamt när alla väljer att ställa upp och göra något bra av det, avslutar Loa.

Relaterade artiklar