Laddar

24Nybro avslöjar: En butik till flyttar in vid Dollarstore

1350 kvadratmeter kommer att bli över i den fastighet där Dollarstore ska flytta in. På den ytan kommer ännu en butik att inrymmas och vilken det är – är klart. "Vi har kontrakterat denna butiken", säger Carsten Krebbs vid CTSE Development.

delningar

Nu kan 24Nybro avslöja att ytterligare en hyresgäst ska ta plats i fastigheten där Dollarstore ska inrymmas. Fastigheten byggs om 4350 kvadratmeter varav prylvaruhuset lägger beslag på 3000 av dessa. I de resterande 1350 kvadratmeterna kommer en annan butik ta plats.

– Vi har kontrakterat denna butiken. Vi kan dock inte gå ut och säga vilken butik det gäller. Några saker ska falla på plats först, säger Carsten Krebbs som företräder bolaget CTSE development och som är de som köper marken och bygger fastigheterna.

Enligt 24Nybros källor ska det vara Jysk som tar plats i byggnaden. Jysk finns idag i centrala Nybro, på Transtorpsvägen.

I måndags påbörjades arbetet med fastigheten. Just nu markbereder man området innan bygget tar fart på allvar. I mitten av februari ska allt stå klart och butikerna flyttar in.

Den 25 mars ska Dollarstore öppna sin butik i Nybro. 

24Nybro har sökt ansvariga på Jysk för en kommentar utan att lyckas. 

 

Relaterade artiklar