Han tar över efter Nordström: ”Vill vinna VM” | Nyheter i Nybro- 24 timmar om dygnet – Helt gratis
LOKALFOTBOLL

Han tar över efter Nordström: ”Vill vinna VM”

Division 6 föreningen har gjort klart med ny huvudtränare.

Faton Pasho

Faton Pasho

Kl.21:03, 7 november, 2017

Han tar över efter Nordström: ”Vill vinna VM”
Niklas Karlsson, Emil Ejermo och Isak Boers. Foto: Orrefors IF

De två senaste säsongerna har Marcus Lund Nordström varit huvudtränare för division 6-föreningen Orrefors IF. Efter den gångna säsongen valde tränare att tacka för sig och lämna över stafettpinnen till någon annan.

 

Nu har glasbruksföreningen gjort klart med en ersättare och det är ingen mindre än den assisterande tränaren Emil Ejermo som tar över ansvaret efter Marcus Lund Nordström.

– Det kändes som ett ganska naturligt men bra steg för mig att ta. Jag har varit assisterande tränare i klubben de senaste åren och har utbildat mig genom att gå tränarutbildningar. Jag ser mycket fram emot året och hoppas kunna utvecklas vidare både som person och ledare, säger Emil.

Vid sin sida kommer Ejermo att ha två assisterande tränare i Niklas Karlsson och Isak Boers.

– Vi satsar alltid på att utvecklas. Målet är att vi ska utvecklas både på och utanför planen på både grupp- och individnivå. Nu går vi snart in i en frimånad och att sätta en resultatinriktad målsättning är svårt att göra innan man vet hur truppen ser ut.

Emil Ejermos ambition som fotbollstränare är redan klart – han vill en vacker dag vinna VM.

– Min livslånga målsättning som fotbollstränare är att vinna VM. Ett annat mål är att kunna leva på min fotbollskarriär, alltså jobba som fotbollstränare, avslutar han.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Stäng