INFÖR LINDLÖVEN - NYBRO VIKINGS

Nybro Vikings åker till Lindlöven för att säkra playoffplatsen

Nybro Vikings behöver minst en poäng mot Lindlöven för att säkra playoffplatsen.

Faton Pasho

Faton Pasho

Kl.09:43, 18 februari, 2017

Nybro Vikings åker till Lindlöven för att säkra playoffplatsen
Foto: Arkiv

Nybro Vikings kunde ha säkrat playoffplatsen i senaste bortamötet mot Skövde IK men förlorade på straffar. Istället blev det en poäng för Nybrolaget, som i praktiken är klara för playoffspel.

– Vi gjorde en bra defensiv match mot Skövde senast. Det vi saknade var hungern framför mål och det ska vi ordna till i dag, säger tränaren Andreas Holfelt.

Nio poäng skiljer mellan Nybro Vikings och dagens motståndare Lindlöven, som ligger precis under strecket. Med tre matcher kvar har Nybro ett försprång på nio poäng och 20 plusmål på Lindlöven. Det ska mycket till för att Nybro inte spelar playoff när Allettan tar slut.

– Vi måste bli bättre från det offensiva blå och neråt mot motståndarnas mål. Vi går ut med samma inställning som mot Skövde, inte bjuda på något bakåt, säger Andreas Holfelt.

Nybro Vikings åker till dagens bortamatch med två nyförvärv i truppen. Kim Runermark, närmast från Kristianstad är spelaren som ska fylla luckan efter Kim Tallberg.

– Det är en spelare som kan bidra i det offensiva spelet, som vi saknade senast, säger Andreas Holfelt.

Även Martin Jonsson från IFK Arboga värvades in i onsdags och han kliver rakt in i truppen.

– Ja det är en intressant kille. Han är en ung, stabil spelare med en bra utbildning i bakgrunden. En spelare med bra storlek, så han kliver in i truppen i dag, avslutar Andreas Holfelt.

Till dagens match saknas: ViktorJonsson och Oskar Sehlstedt som är långtidsskadade. Även Martin Olsson, Erik Näslund, Pelle Karlsson, Linus Olsson, Rasmus Forslund och Fabian Ilestedt missar dagens match. Jesper Bärgård är tveksam till spel.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel