Klart: Nybro Vikings lånar trio från HV71

Uppgifterna om att Nybro Vikings lånar spelare från HV71 visade sig stämma. Det blir en trio forwards som förstärker laget.

Kim Ahlqvist

Kim Ahlqvist

Kl.14:03, 10 januari, 2017

Klart: Nybro Vikings lånar trio från HV71
Nybro Viking ser ut att få förstärkning från HV71. Foto: Mikaela Sehlstedt/HV71

När Nybro Vikings imorgon onsdag möter Skövde hemma i Liljas Arena gör man det med en inlånad trio från HV71. 24Nybros uppgifter om en hel inlånad femma – som dock dementerades av Vikings assisterande tränare Jerker Jonsson, stämde alltså inte fullt ut. Men det blir väl tre forwards från HV71 J20 som förstärker vikingarna.

William Romfors, Isac Brännström och Ian Örnskog lånas in, bekräftar Vikings på sin hemsida. 

– Detta betyder att vi kan gasa på som vi vill göra, säger Vikingstränaren Andreas Holfelt till hemsidan.

Nybro Vikings har haft stora skade- och sjukdomsbekymmer – som alltså fortsätter. När man senast mötte Kumla hade man hela 12 spelare borta. Skadeläget ser ut att bli detsamma inför morgondagens match.

Vinn biljetter till Nybro Vikings match mot Skövde

– Det är ett par killar påväg tillbaka. Näslund tränade igår och Anarp samt Wengdahl kör idag. I övrigt ser det tufft ut.

Det är lite av en sjukdomskris i Nybro Vikings som dock kämpar med näbbar och klor för att ha ett slagkraftigt lag på isen imorgon mot Skövde. Man matchar sina egna juniorer Melker Bergman, Alexander Filipov och Gustav Carlgren igen

– Jag ska säga dig att jag var så förbannad när jag kom ut från hallen i Mariestad och vi hade förlorat. Vi hade ingen ork alls på isen. Då ser jag sex av grabbarna sitta med jackorna på och fryser i bussen. De hade fått feber allihop, säger Jonsson.

– Det förklarade det mesta. Därefter spred det sig som en löpeld i laget.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel