Allsvenska spelaren gör comeback – i Smedby | Nyheter i Nybro- 24 timmar om dygnet – Helt gratis
Silly Season

Allsvenska spelaren gör comeback – i Smedby

KFF-spelaren Tobias Carlsson som för några år sedan la fotbollsskorna på hyllan har nu skrivit på för Smedby.

Hanna Thulin

Kl.11:16, 25 november, 2016

Det har varit mycket snack kring den förre KFF- profilen Tobias Carlsson. Bland annat Hossmo, med nyvärvade Joachim Lantz i spetsen, lär ha varit intresserade. Men tillslut föll valet alltså på Smedby Boik. Något som lagets tränare Håkan Gustafsson är riktigt nöjd med. 

– Jag är fantastiskt tacksam och tycker det är jätteroligt att han vill spela med oss.

LÄS MER: Hossmo jagar Kalmar FF-legendaren

Vad kommer han att bidra med till laget?

– Han bidrar främst med erfarenhet och en enorm skicklighet. Han kommer också att vara en oerhörd tillgång både för oss tränare och främst för de yngre spelarna eftersom han sitter på så mycket fotbollskunskaper. Sedan är han ju en bra person också vilket alltid är viktigt, säger Gustafsson.

Tobias Carlsson var tvungen att avsluta sin fotbollskarriär på grund av en knäskada så hur mycket han kommer kunna vara med och spela är fortfarande en chansning.

– Han har varit och tränat med oss innan och då såg det bra ut. Det är ju inte alls samma typ av belastning i division fyra som i allsvenskan och han har ju grundfysiken. Med lite styrketräning så tror jag att det kommer bli en riktigt fin säsong, avslutar Gustafsson.

 

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Stäng