Silly Season

Glömminge IF ute efter division 2-stjärnan

Glömminge IF är ute efter den offensiv anfallsstjärnan. "Det är en klasspelare", säger Tobias Bengtsson.

Elias Håkansson

Elias Håkansson

Kl.20:25, 15 november, 2016

Glömminge IF ute efter division 2-stjärnan
Glömminge IF testar klasspelare från Lindsdals IF. Foto: Elias Håkansson

Under tisdagen drar frimånaden igång och under onsdagskvällen gör Glömminge IF sin första träning för säsongen. Flera intressanta spelare kommer att ta sig över bron och provspela med Ölandsklubben. En av dem – Robin Sjöö från Lindsdals IF. 

– Det är en klasspelare och det vore guld om vi kunde få in honom, vi behöver täppa luckan bakom Quist samtidigt som Marcus Rydasp osäker på en fortsättning, säger tränaren Tobias Bengtsson. 

Läs mer om rykten i den lokal fotbollen. 

Det kommer ytterligare klasspelare under onsdagen. IFK Bergas kapten, Simon Gustafsson, ska testa med division 4-laget. Dessutom ska Jesper Sjögren från Ängö BK, Tobias Petersson från Söderåkra, Elias Håkansson från Kalmar AIK och Christoffer Carlsson från Hossmo BK testa för klubben.

– Vi har redan ett stark lag som det är men vi behöver få in lite fler spelare. Det viktiga är inte endast att det är bra fotbollsspelare utan även att det är bra människor som passar in i gruppen, säger Tobias Bengtsson.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel