Kalmar AIK kan bli klart för division 3: ”Vi förbereder oss som vanligt”

På fredag kan det bli klart med avancemang till division 3. Men Kalmar AIK-tränaren Annastasios "Tasso" Martidis tar uppståndelsen med ro.

Samuel Slättman

Samuel Slättman

Kl.06:57, 13 september, 2016

Tre poäng på Myresjöhus Arena mot IF Rejban på fredag och Kalmar AIK tar klivet upp i division 3.

– Det blir en tuff match och det är verkligen inte så att vi kan ställa ut skorna och vinna. Rejban var en av favoriterna inför säsongen och har vaknat till nu på slutet, säger KAIK:s tränare Annastasios ”Tasso” Martidis och fortsätter:

– Vi förbereder oss precis som vanligt. Vi tar en match åt gången. Ny vecka, ny match och nya förutsättningar. Vi  har många unga grabbar och kan de slappna av kommer det gå bra.

”Klubben” har gått fram som en ångvält under säsongen och skulle det inte bli vinst mot rejban har laget ytterligare två chanser att säkra avancemanget.

– Vi har hållit en hög lägstanivå hela säsongen. Trots att vi bytte ut stora delar av truppen har vi en bra sammanhållning och bra stämning, säger ”Tasso” och fortsätter:

– Vi har fått alla att prestera. Jag tror vi har haft 19-20 olika målskyttar under säsongen och de unga spelarna har tagit stora steg med hjälp av de gamla.

Om det blir vinst på fredag, hur ser firandet ut?

– Jag ska på tränarutbildning på lördag morgon så min plan var att stanna i Växjö efter matchen. Vi får se hur det blir med det om vi lyckas vinna, säger Martidis och skrattar.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel

Stäng