Frysdisken återigen utsatt för skadegörelse

Ännu en gång har det varit skadegörelse på Frysdisken i Nybro. Även Korpen har blivit utsatt för inbrott. Polisen tror att båda brotten har koppling till varandra.

Redaktionen

Redaktionen

Kl.19:48, 15 november, 2015

Frysdisken återigen utsatt för skadegörelse
Arkivfoto

Natten till lördagen skedde två skadegörelser på Kungshallsvägen i Nybro. En ruta ska ha krossats in till Frysdiskens lokal, där gärningsmannen ska ha använt sig av en tegelsten. Enligt polisen finns det inga tecken eller spår på att någon ska ha tagit sig in i lokalen.

Samma natt skedde ett inbrott i Korpens lokaler. Även här har gärningsmännen krossat en ruta. Väl inne i lokalen stals en discolampa. Gärningsmannen ska ha skadat sig på något sätt och lämnat blodspår.

Polisen har säkrat blod från brottsplatsen och kommer att undersöka om blodet finns med i polisens register sedan tidigare. Polisen tror att både händelserna på Frysdisken och i Korpens lokaler har en koppling till varandra.

Läsarkommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar. Läs diskussionsregler här.

Nästa artikel